14 ФЕВРУАРИ 2018г. ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни специфичен ден, точно преди затъмнение и новолуние. Луната вече е във Водолей и до вечерта ще бъде в хармоничен аспект с Марс. За разлика от вчера, днес събитията ще се развиват бързо. С лекота ще можем да се освободим от старото и ненужното. Само внимавайте на кого казвате да напусне живота ви, защото може наистина да е завинаги.

Това ще е интересен знаков ден, който ще започне вече да ни загатва какви послания ще ни донесе слънчевото затъмнение утре. Но не трябва да се избързва с нови проекти и решения, дори и да усещате силно желание за промяна.

За разлика от друг път преди затъмнение, сега енергетиката няма да е чак толкова слаба, благодарение хармоничния аспект на Слънцето с Уран. Това е чудесен предвестник на новия период. Внимателно проследявайте, проверявайте и запомняйте информацията достигнала до вас. Записвайте си възникналите ви идеи и с никого не ги споделяте поне още 4 дни.

Бързам да предупредя празнуващите деня на влюбените: моля не правете днес предложения за партньорства, приятелства или брак. Може да поднесете своите поздравления, да направите подарък, но не говорете сериозно за чувства и за бъдещето точно преди новолуние и затъмнение. Тази особена енергетика не е добре да се запечатва в отношенията с важни решения. Повече се веселете, по-малко водете сериозни разговори. Ако любимият/та ви не се държат достатъчно адекватно днес или не отдават значение на  този празник, не бързайте да страдате и да правите кардинални изводи. Преди затъмнение повечето хора имат неадекватни реакции. Каквото и да се случва – запазете пълно спокойствие и не се впускайте в анализи и обяснения.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!