14 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес е новолуние в 24°Стрелец, то настъпва в 18.18 ч., а три минути по-рано е точната фаза на пълното слънчево затъмнение, което се случва на южния лунен възел. Това означава, че може да се възстановят и някои стари, недовършени теми, желания и намерения от близкото ви минало. Може да се възкресят стари интереси, а дори и взаимоотношения, но вече по съвсем нов начин. Вероятно ще се наложи в следващите дни да се направят компромиси, да се проведат обсъждания.

Принципно слънчевите затъмнения носят силен потенциал на ново начало, дава се възможност да се заложи нова кармична програма. Няма от какво да се страхувате, затъмненията са силен двигателен механизъм за развитие.

Това затъмнение е от серията затъмнения, които засягат темите за взаимоотношения и финансови въпроси. Както и темите за висше образование и различни видове обучения и придобиване на нови квалификации.

Тези теми пряко или косвено ще са свързани по линията на знаците Стрелец-Близнаци. Те може да са свързани с усвояване на нови умения, преместване на жилище или местожителство, научни изследвания, написване на книги и различни трудове.

Точно в този ден не е подходящо да се слага началото на нещо ново, защото ще е силно кармично обременено събитието.
Внимавайте, до 18.30 ч. не се захващайте с важни дейности, защото все още новолунието няма да е настъпило.

След 18.30 ч. – също не е подходящо да активирате нови неща, защото Луната вече ще е без курс.

Желания по новолуние може да се пишат тази вечер след настъпване на новолунието, нищо, че Луната е без курс, принципно тя не пречи на духовните и енергийни практики.

Желания може да се пишат и утре във вторник на 15 декември през целия ден. Непременно го направете, напишете си целите и желанията, отбележете си и план за действие. Не чакайте някой друг, отвън да дойде и да го свърши. В дните, когато има затъмнение, написаните желания са особено важни и силни, защото те залагат продължителна програма на развитие.

Повече за новолуние в Стрелец прочетете ТУК.

Който не е наясно как се пишат желанията на новолуние може да прочете ТУК.

Важно!

Не се препоръчва да се взирате в небето по време на самото затъмнение, дори ако можете не излизайте от вкъщи поне два часа преди и два часа след затъмнението, за да не се обременявате с тежки енергии. Повече препоръки при затъмнение, можете да прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.18 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел