14 ДЕКЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е в знака Рак, непременно обърнете внимание на семейството, близките и децата. Ще имате възможност да се справите и с най-хроничните и заплетени въпроси.

Особено ако използвате сутрешните часове до 12 ч. всичко ще върви много по-леко и непринудено.

След 12.30 до 18 ч. настават емоционално по-натоварени часове. Трябва много да се внимава с близките, особено с децата и по-възрастните хора, защото ще са много раними и обидчиви.

Ако в посочения интервал ви се отложат срещи или не можете да постигнете замисленото, не бързайте, утре всичко ще върви много по-гладко.

След 18 ч. не е подходящо време за срещи и забавления, особено с хора, които познавате от скоро, защото Луната вече е без курс и няма да получите очакваната радост и разтоварване. Ще има вътрешно чувство на неудовлетворение, което ще ви потиска.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  17.57 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел