14 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Луната и днес е в Риби, намерете време за релаксация, общуване и разходки на открито, ако може да посетите и някакъв воден обект, ще е отлична терапия за душата. Може някои от намеренията ви да се осуетят или да стават с много забавено темпо, но се въоръжете с търпение.

Трябва да се обърне внимание на релаксацията, за да може да се издържи напрегнатия аспект на Слънцето и Сатурн, който е точен днес в 20.11 ч. Съществува тенденция да има напрежения със закона, с началници и по-възрастни хора. Няма да и има възможност бързо да се развиват нещата, защото все нещо ще пречи и ще ги отлага. Това е задържащото въздействие на Сатурн, който на практика иска да ни обучи, да ни направи по предпазливи и смирени, за да не се допуснат големи грешки.

След 18 ч. Луната вече е без курс почти до полунощ, не провеждайте важни разговори и не поемайте нови отговорности, защото няма да можете да ги спазите.

ЛУНА БЕЗ КУРС18.11 ч. – 23.44 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.