14 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички важни дейности е желателно да се приключат до 14.21 ч., защото след това до края на деня Луната ще е без курс и ефективността ще е ниска, а разсеяността – голяма.

До 14 ч. все още ще има отглас от вчерашните теми и събития, може да се усеща остатъчно напрежение и безпокойство.

Добрата новина е, че ще има достатъчно енергия и сили, решителност и смелост да се предприемат действия, за които друг път не сте били достатъчно мотивирани.

Вечерта в часовете от 18 до 20 ч. ще има важни събития, които ще ви покажат тенденциите за следващата седмица, наблюдавайте знаците.

Утре Уран ще е в стационарно ретроградна позиция и това може отново да доведе до напрежения и вътрешно безпокойство. Това е планета, която носи силен „електрически“ заряд. Тя ни носи нови идеи, вдъхновение,  силен психически заряд, но и вътрешно безпокойство, напрежение. Под нейно въздействие може да се действа твърде необмислено и прибързано.

Затова поне в тези три дни: петък, събота и неделя, не избързвайте с решенията, особено ако сте много афектирани. Действайте по-предпазливо.

Напомняне: На 15 август е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 16 август. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 16 август, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 16 август и ще излезете от поста на 17 август след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  14.21 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв