14 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Средата на месец август ще ни зарадва с хубав, щастлив аспект на съвпад на Слънцето с Венера. Днес в 9.09 ч. тези две планети се срещат в 21° 11′ в зодия Лъв. Това е хубав знак за Венера, който ще създаде нови възможности за лично и делово партньорство. Ще се сформират нови финансови източници, ще привличате пари, любов, симпатия.

Чудесно време да се насладите на живота, Венера в Лъв обича романтика, лукс, разкош, страст. Днес и утре ще ги запомните като едни от щастливите дни в годината. Ако сте от щастливците, които сега почиват и са в отпуска, направете всичко възможно да се порадвате на живота, избягвайте разискването на проблеми, не премисляйте какво не сте свършили и какво ви очаква. Уловете хубавия момент и се заредете с енергия. После ще видите, че всичко ще успеете.

Този аспект ще даде благоприятен тласък на юридически  дела и бизнес-преговори.

Не трябва да забравяме, че когато Венера преминава пред Слънцето, тя се нарича още „изгорена“. Това е специфично положение и трябва много да се внимава с емоциите, в един момент може трудно да се управляват. Разумът изключва, всичко е само емоции, реакциите са много обострени, защото се засилва и честолюбието.

Не прекалявайте с угаждането, особено с храна. Ще се появи склонност към преяждане, а преди пълнолуние да се прекалява с въглехидрати, мазнини и алкохол е много опасно за здравето.

Утре в 15.30 ч. ни очаква пълнолуние във Водолей, затова е добре да използвате хубавата приливна вълна от енергия, за да проявите своите замисли.

Внимание: ЛУННА ДИЕТА!

Утре е пълнолуние във Водолей. Който иска може да проведе лунната диета, за да почисти организма си от токсини. Повече за това прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!