14 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Средата на месец август ще ни зарадва с хубав, щастлив аспект на съвпад на Слънцето с Венера. Днес в 9.09 ч. тези две планети се срещат в 21° 11′ в зодия Лъв. Това е хубав знак за Венера, който ще създаде нови възможности за лично и делово партньорство. Ще се сформират нови финансови източници, ще привличате пари, любов, симпатия.

Чудесно време да се насладите на живота, Венера в Лъв обича романтика, лукс, разкош, страст. Днес и утре ще ги запомните като едни от щастливите дни в годината. Ако сте от щастливците, които сега почиват и са в отпуска, направете всичко възможно да се порадвате на живота, избягвайте разискването на проблеми, не премисляйте какво не сте свършили и какво ви очаква. Уловете хубавия момент и се заредете с енергия. После ще видите, че всичко ще успеете.

Този аспект ще даде благоприятен тласък на юридически  дела и бизнес-преговори.

Не трябва да забравяме, че когато Венера преминава пред Слънцето, тя се нарича още „изгорена“. Това е специфично положение и трябва много да се внимава с емоциите, в един момент може трудно да се управляват. Разумът изключва, всичко е само емоции, реакциите са много обострени, защото се засилва и честолюбието.

Не прекалявайте с угаждането, особено с храна. Ще се появи склонност към преяждане, а преди пълнолуние да се прекалява с въглехидрати, мазнини и алкохол е много опасно за здравето.

Утре в 15.30 ч. ни очаква пълнолуние във Водолей, затова е добре да използвате хубавата приливна вълна от енергия, за да проявите своите замисли.

Внимание: ЛУННА ДИЕТА!

Утре е пълнолуние във Водолей. Който иска може да проведе лунната диета, за да почисти организма си от токсини. Повече за това прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв