14 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и утре са приятни и позитивни дни, Слънцето е в благоприятни аспекти с Марс (воля и действие) днес и с Юпитер (късмет, разширение, благоприятни възможности) утре. Луната вече нараства и това, което сега се заложи ще се развива добре в бъдещето.

Днес Луната все още е в Телец и дава стабилност, надеждност. Добър ден да свършите това, което искате добре и благонадеждно да се развива в бъдеще. Може успешно да решите и дългосрочни финансови въпроси. Добър ден за придобивки, покупки, създаване на сигурност и комфорт.

Марс се нарича и „оръженосец“ на Слънцето, което символизира хубавата, действена и динамична енергия, която ще получим.

Вечерта в 21.23 ч. Венера преминава от Овен в Телец до 9 май. Тук планетата на любовта е много по-силна и спокойна, отколкото в Овен. Драматичните и бурни емоции се успокояват и стават уравновесени, дълбоки. Тук Венера обича изкуството, красотата, комфорта. Обича да си угажда с красиви и луксозни стоки. Преди да се отправите към магазините първо погледнете на моя сайт хубавите дати за пазар ето ТУК.

Повече за Венера в Телец може да прочетете ТУК.

Който иска може да направи ритуал по посрещане на Венера в нов знак, за да засили потока на творчеството, любовта, хармонията и финансите 😊 Ритуалът може да се проведе на 15 април през целия ден.

Повече за този ритуал прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел