14 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Всички съвети от вчера остават в сила и днес! Трансформиращото влияние на Плутон днес също ще се усеща.

Добрата новина е, че вече чувството за страх ще е изчезнало, съмнението също.

В 16.41 ч. Юпитер и Слънцето са в хармоничен аспект. Това е един от най-хубавите аспекти, който дава възможност за бързо придвижване на професионални, обучителни и делови ангажименти. Задържаното до момента изведнъж ще започва да се подрежда и бързо да се развива в следващите дни. Този аспект ще влияе до 16 април включително. В тези дни ще привличате хора, които ще ви помогнат и закрилят, ще ви учат и ще помагат бързо да вървите в избраната посока.

Вслушвайте се повече в съветите и опита на околните.

За понеделник не си правете планове до 13.15 ч., защото времето няма да е ефективно.

Напомняне: На 15 април е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 16 април. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 16 април, повече за Екадаши ТУК .

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 16 април и ще излезете от поста на 17 април след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!