13 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Все още изцяло сме потопени в нептуновата астрологична тема. Емоциите ни заливат, преценките са трудни, всичко се приема много дълбоко и дълго още ще се преживява.

Важен аспект има днес в 17.26 ч., Марс е в съвпад с Нептун в 21° Риби. Действието на този аспект е до 19 юни.  На първо място той ще затрудни и забави всички лични инициативи и бизнес-проекти. Ще се осуетят всички предварителни намерения, няма да има достатъчно сили и мотивация. В здравословен аспект също ще се прояви негативно, като може да се появят неясни симптоми на чисто психична основа.

Може да се създадат обстоятелства, които силно да затормозят отношенията и да компрометират доверието между съдружници, съмишленици и приятели.

Най-важното е да не се предоверявате, особено внимателно да се общува с хора, които малко или изобщо не познавате. На такива аспекти се активизират мошеници и имитатори, това важи за всички жизнени сфери, не само в бизнес-средите.

Този аспект много ще повлияе на самочувствието и цялостната кондиция на мъжете. Проявете към тях разбиране и съчувствие, не ги затрупвайте с безкрайни изисквания и критики.

Обърнете внимание, че след 15.45 ч. Луната вече е без курс и нищо важно не трябва да се предприема тогава. Особено да се внимава при шофиране и работа с инструменти. По-добре отложете за друг ден, когато ще сте по-бодри и концентрирани.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  15.45 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел