13 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес и утре ще са много интензивни дни, в които ще се наложи да свършите всичко, което е много дълго отлагано, но вече наистина трябва да се свърши. За днес само трябва да се внимава в часовете от 14-17 ч., защото може да възникнат конфликти, нервното напрежение се повишава.

Сигурно вече забелязвате как се появяват много ангажименти и неотложни задачи, които ще изискват упорит труд, концентрация, психическо и физическо натоварване.

Това е така, защото в петък на 14 юни очакваме напрегнат аспект между Марс и Сатурн, който събужда всички тези напрегнати енергии.

Използвайте силната енергия на Луната в Скорпион, която още повече ще засили интензитета на спешните ви задачи.

Най-важното е да не отлагате нищо повече, действайте без страх и колебание.

Напомняне: На 13 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и  продължава до 6 часа (сутринта) на 14 юни . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на  14 юни, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на   14 юни   и ще излезете от поста на   15 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници.  Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв