13 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От днес Меркурий вече е директен и всички дейности, които бяха затормозени, забавяни и отлагани започват постепенно да възстановяват своето темпо.

Луната все още е в Овен. Силната огнена енергия на този знак бързо ще задвижи повечето теми, без да се налага да се полагат допълнителни усилия.

Като цяло денят е динамичен и продуктивен, като първата му половина до 15 ч. е много по-активна.

Следете за важни знаци от Съдбата в часовете от 15 до 17 ч., ще получите важни послания, които ще улеснят изборите, които трябва да направите през следващата седмица.

След 16.35 ч. до 19 ч. ще има спад на енергията, ще се наложи да се съобразявате с някакви ограничения и изисквания. Не се насилвайте, не се преуморявайте.

Обърнете внимание, че има и Луна без курс за кратък интервал тази вечер 18.55 ч. – 20.35 ч., когато не трябва да се правят избори.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  18.55 ч. – 20.35 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв