13 ЮЛИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Силни дни ни очакват днес и утре, не си отслабвайте вниманието.

Все още се намираме в периода между двете затъмнения. Ще забележите, че се случват събития, които са силно свързани с рода, семейството, децата и работата. Над повечето събития няма да имате достъп за управлението им. Те се развиват по своя си логика.

Очакваме важен аспект на трансформации, Слънцето и Плутон ще са в точна опозиция утре вечер. Вече от няколко дни събитията са важни и показателни.

Дава се възможност да се изчисти и стара карма, натрупани ангажименти, да се осъзнаят сериозни събития в семейството и дома и да се поправят стари родови отношения и начин на поведение.

Днес вече Луната е в Стрелец и настроението ще бъде много по-леко и позитивно в сравнение с последните два-три дни.

Ще се намери изход дори от напрегната и привидно безизходна ситуация.

Утре ни очаква цял ден на релаксация, защото Луната ще е без курс.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ От 8 юли до 1 август 2019  очакваме ретрограден Меркурий. Меркурий ще промени своя знак в хода на ретроградното си движение. На 19 юли се връща в зодия Рак. При такива обстоятелства, се променят и плановете, намеренията, взетите решения по време на ретроградния период. Много лесно ще се справите с ретроградния ход на Меркурий, като запомните най-важното: не предприемайте нови и важни начинания, защото няма да са успешни и трайни. Фокусирайте се предимно към довършване на започнати вече инициативи и проекти.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!