13 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава проявата на силният и характерен аспект между Сатурн и Плутон, който се явява най-важният за тази година.

Всичко, което беше описано в прогнозата от вчера, днес ще бъде в пълна сила, защото Слънцето днес е в точен съвпад и с Плутон в 15.17 ч. и Сатурн в 17.16 ч.

 Предвид тези силни трансформиращи аспекти, които ще ни накарат да преосмислим много неща в живота си. Денят не е подходящ за провеждане на срещи и преговори, не се наемайте с тежка работа, вършете само най-необходимото. От утре вече енергетиката на деня ще бъде в пъти по-лека.

Обърнете внимание, че ще има кратък период на Луна без курс от 15.42 ч. – 16.08 ч.

Промените ще се усещат не само на външно, материално ниво като събития. Най-силен ще е резонансът вътре в нас, нашата лична енергетика ще се променя. Ще попитате в каква посока? От вас зависи, от вашата лична рождена карта и от мирогледа ви. Негативните ще стават все по негативни, ако не осъзнаят, че е време да повдигнат главата си към небето и Слънцето и най-сетне се откажат от осъждането и очакването на най-лошото.

А, позитивните – ще получат силен прилив на енергия за развитие и положителна трансформация в бъдещето. Всеки един аспект има своето многолико изражение. От нас зависи в кой сектор ще съсредоточим вниманието си.

Вечерта в 20.40 ч. Венера преминава в Риби до 7 февруари.

Повече за Венера в Риби може да прочетете ТУК

Който иска вечерта след 20.40 ч. и в рамките на утрешния ден, може да извърши ритуала по посрещане на Венера в нов зодиакален знак за увеличаване на доходите и привличане на финансовия поток. Повече за това прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС:  15.42 ч. – 16.08 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел