13 СЕПТЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Денят ще е ефективен от сутринта до 15 ч.

Не се натоварвайте много в часовете от 9 до 11 ч., защото тогава ще има временно спадане на тонуса, може да се появят някакви спънки и ограничения, но те бързо ще преминат.

След това ще има интервал на Луна без курс 15.05 ч. – 18.34 ч., внимавайте ако шофирате или работите с машини и инструменти. Точно тогава не провеждайте срещи и разговори, няма да получите удовлетворение.

Добра новина! От днес Юпитер тръгва в директна посока. Винаги при подобно събитие постъпват добри новини, случват се щастливи събития.

Особено ясно ще усетят това тези, които имат значими планети или други фактори намиращи се от 16° до 20° на Рак, Козирог, Овен и Везни.

Оптимистични новини и добро настроение днес и утре ще има за всички представители от зодиака.

Дори и да не настъпят видими събития е явява усещане за комфорт и благополучие.

Напомняне: На 13 септември е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 14 септември . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 14 септември, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 14 септември и ще излезете от поста на 15 септември след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 15.05 ч. – 18.34 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел