13 СЕПТЕМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Намираме се един ден преди пълнолуние в Риби. Днес и утре то ще разсее всички мъгли и облаци, ще изясни обстоятелствата.

Днес денят ще е  динамичен, много важни решения  ще се наложи да се вземат.

Събитията ще са твърде показателни, те винаги ще носят и своята невидима, духовна, поучителна и полезна информация. Затова не избързвайте, повече наблюдавайте, за да може да схванете всички послания.

Тази вечер в 22.39 ч. Слънцето и Плутон ще са в точен хармоничен аспект, който ще даде силен тласък на всичко до момента, което е било в неяснота и безвремие. Събитията ще започнат да добиват по-реални очертания, а смелостта и решителността ще се завърнат.

Това е добър аспект за всички, които трябва да взимат важни решения. Особено за бизнесмени, ръководители и политици. Ще се подобри микроклимата в колектива.

Меркурий и Венера се срещат в 29-тия градус на Дева и ще предоставят възможност за трезва преценка, за добро формулиране на идеи и изисквания. Посланията ще са добронамерени, хармонични и приятелски настроени. Позициите ще се сближават, ще се стига лесно до градивни компромиси.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв