13 ОКТОМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

След 8 ч. сутринта Луната вече навлиза в комуникативните Близнаци, очакват ни два много активни дни, с хармонични аспекти.

Денят е с много по-лека енергетика, постепенно заблудите, объркването и трудните психологически настроения и преживявания преминават. Ако до момента сте имали усложнени взаимоотношения, добрата новина е, че в момента Венера започва да сформира хубав аспект към Сатурн, който ще е точен утре. Така ще може да се заздравят отношенията, да се задълбочат и развият тези връзки, в които има потенциал.

Добър ден за всякакви комуникации, събиране и обработка на информация, за командировки и други кратки пътувания. Днес и утре са добри дни и за пазаруване, както и за всякакъв вид финансова активност.

Особено силна и успешна е първата половина на деня от сутринта до 15 ч., предвидете в този интервал да си свършите по-важната работа. Но и след 15 ч., ще има също достатъчно добра енергия, така че не се ограничавайте във времето, просто си свършете работата. Не отлагайте много за напред във времето, защото на 25 октомври има слънчево затъмнение в 2-рия градус на Скорпион, което ще внесе напрежение. Марс забавя постепенно своето движение, защото му предстои продължителна ретроградна фаза от 30 октомври до 12 януари 2023 г. Затова бъдете по-активни и динамични сега, защото предстоят по-специфични дни, когато доста по-трудно ще придвижваме своите задачи.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.