13 ОКТОМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Ефективната част на деня ще бъде само до 14 ч. След това Луната вече ще е без курс и плановете може напълно да се объркат, срещи да се отложат, да станат закъснения и неловки ситуации.

Затова много бързо ще трябва да се действа, за да се вземе възможно най-доброто от днешния ден.

Добрата новина е, че днес в 22.27 ч. Венера и Сатурн са в точен хармоничен аспект, който ще е в сила до 18 октомври. Това е чудесно време за реализация на творчески идеи, за стабилизиране на отношенията с приятели и брачни партньори. В деловите и личните отношения ще се заздрави истинската, градивната енергия и привличане. Точно в такива дни ще може да се ориентирате, в кои отношения си заслужава да инвестирате и откъде постепенно да се оттеглите. Тези дни ще са благоприятни за всички, които имат творчески професии.

За утре може да си направите планове, особено за след 11 ч. нататък.

Отсега напомням, че на 15 и на 17 октомври не трябва да харчите големи суми пари, защото това са дни без Богатство.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.54 ч. – 23.48 ч. !!!
Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО!

27 септември до 18 октомври 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транпортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи, багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото, такъв период най-често си забравяме нещата или стават кражби.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел