13 ОКТОМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече навлиза в Дева и отново ни настройва на делова и работна тема. Наближава и новолуние във Везни, което ще бъде на 16 октомври в петък.

Затова се ориентирайте вече постепенно към завършване на започнати вече дела и начинания.

Време е да обърнете внимание на всички занемарени неща, да се заемете с това, което изисква концентрация и систематичен труд. Посетете лекари, аптеки и ателиета за поправки, всичко това се управлява от Девата и ще се отдава с по-голяма лекота от друг път. От утре вече Меркурий ще е ретрограден и всички тези неща ще трябва отново да ги вършите, но ще стават доста бавно.

Луната е в хармоничен аспект с Уран – и това ще подпомага всяка работа и инициатива да се развива бързо и да се намират най-оригиналните и изобретателни начини за справяне с появилата се ситуация. Може да ви хрумнат оригинални нововъведения у дома, отношенията с жените в този ден ще са необичайни и свързани с интересни събития.

Денят ще е доста специфичен, защото се намираме в навечерието на опозицията на Слънцето с Марс, това е един от важните аспекти за този месец. Това е много показателен аспект, защото ще ни покаже вътрешните ни деструктивни програми. Той носи и силни психически напрежения, затова днес и утре ще трябва повече да се щадите и да не разгорещявате случилите се вече конфликтни ситуации.

Напомняне: На 13 октомври е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 14 октомври. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 14 октомври, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 14 октомври и ще излезете от поста на 15 октомври след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙОт 14 октомври до 3 ноември 2020 г.  е ретрограден Меркурий.

БЪДЕТЕ ОСОБЕНО ВНИМАТЕЛНИ В ТОЗИ ПЕРИОД, ЗАЩОТО СЕ НАСЛАГВА С РЕТРОГРАДНИЯ ЦИКЪЛ  НА МАРС. НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ НОВИ ПРОЕКТИ И ИНИЦИАТИВИ, ЗАЩОТО НЯМА ДА СА УСПЕШНИ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНИ.

В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел