13 ОКТОМВРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Днес вече се настройваме окончателно на темата на пълнолуние в Овен, което ще настъпи тази нощ на неделя срещу понеделник, на 14 октомври в 00.09 ч.

На практика може да се каже, че още днес ще усетим всички негови проявления, особено вечерта след 18 ч. вече трябва да сте особено внимателни и да не се натоварвате, не влизайте в конфликти, пазете си здравето, повече си почивайте.

Това пълнолуние е доста напрегнато, защото е в напрегната конфигурация с Плутон, Уран и Венера. То има особено важно трансформиращо и твърде показателно влияние, защото се намира в средната точка между две слънчеви затъмнения – това което беше през юли и това, което ще бъде през декември. В тези дни може да се завърнат и повторят тези теми, които са били активизирани през юли месец. Най-вероятно това ще са темите за семейството и социалното предназначение и професионална реализация.

Ако имате проблемни отношения  от личен характер или в бизнес партньорства днес и утре бъдете внимателни, защото може да настъпят усложнения, раздели, внезапни разриви и разочарования. Венера – планетата на любовта, партньорствата, дипломацията, изкуствата  е в опозиция на Уран, очаквайте неочакваното.

Напрежението ще е повсеместно, както на психически, така и на физически план. Затова каквото можете да си спестите като преживяване и като дейност за 13 и 14 октомври, непременно го отложете. По-хармоничен и спокоен период ни очаква от 15 до 22 включително.

Има и добра новина за днес, Слънцето и Юпитер са в хармоничен аспект днес, който ще е в сила още няколко дни и ще предостави въпреки някои усложнения благоприятни възможности за тяхното преодоляване.

ЛУННА ДИЕТА! ЛУННА ДИЕТА!

От тази сутрин започваме да спазваме лунната диета поне до понеделник на обяд.

Повече за това прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел