13 НОЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Очаква ни приятен ден, аспектите все още са хармонични. Луната е в Рак и предразполага към домашен уют. Днес успешно може да се обсъждат темите по жилище, обучение на децата, пътувания, бизнес и управление на парите постъпили в семейството.

Ако сте ранобудни от 6 до 8 ч. може да получите чудесни прозрения за бъдещето. Добрата новина е, че от 13 до 17  ноември включително може да получите помощ, някой да ви услужи, да ви подаде ръка в желано от вас направление, да даде много ценен съвет. Тези дни ще са характерни с такава енергетика.

Днес Слънцето и Луната са в най-хармоничния възможен аспект, който дава вътрешна устойчивост, самочувствие и защитни сили. Бързо можете да се възстановите от стреса и умората.

Венера и Плутон са в хармоничен аспект днес, който ще допринесе за добри финансови новини, може да получите перспективни бизнес предложения, които да се развият в бъдеще. Този аспект ще помогне  задълбочаване на отношенията и проява на повече страст и обвързаност във връзките, в които има потенциал. Успешно можете да обновите и активирате семейни и любовни отношения.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.