13 НОЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 13.34 ч. ще е ползотворното време за деня, постарайте се по-важните неща да свършите до тогава.

Можем да очакваме важни новини и развръзки, защото вчера за трети пореден път Плутон и Юпитер се срещнаха в Козирог. Започнатите и нереализирани намерения и теми в началото на април и в края на юни сега вече отново ще застанат на дневен ред. Те ще са свързани с политиката, финансите, образователни реформи, борбата за власт, трансформация на важни обществено-политически въпроси.

Този аспект ще подтикне и към вътрешно самоусъвършенстване, интерес към нови духовни течения и практики, нови религии и учения. Ще се създаде възможност за уреждане на важни юридически, финансови и бизнес въпроси.

От 13.34 ч. – 18.20 ч. е период на неефективност, на лунна пауза, когато нещата, които са във външния свят ще се развиват бавно и неудовлетворително. В тези часове избягвайте срещите, бъдете в уединение, занимавайте се с теми, които засягат вътрешния ви свят и духовен комфорт.

След 18.20 ч. Луната навлиза в Скорпион и започваме да усещаме наближаването на новолунието, което ще настъпи рано сутринта в неделя.

Тази вечер и утре ще са особени, трансформационни дни, когато може много качествено и лесно да се освободим от миналото, от всичко старо и ненужно.

Каквото направите сега за себе си в този период, ще даде трайни резултати, защото Скорпионът помага да се „отрежат“ негативните връзки необратимо. Особено ако искате от нещо да се освободите, да прекъснете разрушителни или паразитни връзки, да изоставите вредни навици, да спрете цигарите, да започнете здравословен режим и т. н. Не пропускайте тази възможност. До неделя сутрин трябва вече да сте набелязали нещата, от които искате да се освободите и да сте се фокусирали в новата си трансформационна линия.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 13.34 ч. – 18.20 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДЕН МАРС от 10 септември до 14 ноември. Повече за ретрограден Марс прочетете ТУК


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!