13 МАРТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Слънцето и Нептун се срещат в точен съвпад на небето в 13.54 ч. в 23-тия градус на Риби.

Днес може да забележите, че се повтарят събития и ситуации, които са били в сила около 2 март, тогава също беше силно влиянието на Риби. Нептун е управител на знака Риби, поради тази причина сега отново ще се усещат тези енергии.

Хубавите прояви на Нептун са, че човек може да се отпусне, да релаксира, подходящо време за духовни практики, за лечение с хомеопатия, за работа с психолог. Нептун прибавя обаяние и мистицизъм, засилва фантазните образи, събужда вдъхновението.

Отлично време за всички, които имат творчески професии и хобита. Отлично време за водни процедури, медитации.

Може в тези дни да се чувствате апатични, често да ви се плаче или много да сте сънливи, да се самосъжалявате, да преживявате отново и отново болезнени спомени… Непременно избягвайте състоянията на страдание и съжаление. Да се внимава с приема на алкохол и медикаменти, сега те ще действат двойно по-силно, има опасност от отравяне.

Напомняне: На 14 март 2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 15 март. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 15 март, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 15 март и ще излезете от поста на 16 март 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

ЛУНА БЕЗ КУРС17.45 ч. – 21.33 ч. !!!

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.