13 МАРТ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 12.22 ч. недейте да започвате нищо ново, не споделяйте идеите си. Концентрирайте се само на тема почистване и освобождаване от ненужни вещи и стари, отживели връзки.

В 12.22 ч. настъпва новолуние в 24° на Риби. Новолунието в Риби ще активира широк спектър от чувства, емоции, психологически състояния.

От любовни увлечения, творчески подем, сформиране на нови идеи за бъдещето, до тайни машинации, заговори, двойнствени игри, манипулативни сценарии.

Добрата новина е, че хубавите страни на новолунието ще се проявят по-силно.

Новолунието е в близост до сформиращия се съвпад на Нептун с Венера в 21-вия градус на Риби, който ще е точен утре. То активира темата за любов, романтика, тайни, мистика, неопределени и двойнствени ситуации. Нептун е планетата, която управлява изкуствата, но и илюзиите. Затова наблегнете на творческите си проекти, на романтичните връзки, на лечение и психологически и духовни практики и развитие, но в бизнеса и инвестициите бъдете много внимателни. Защото това, което сега изглежда красиво и примамливо, после може да се окаже напълно нереалистично.

Особено да се внимава с манипулациите на тема здраве, бизнес и финанси. Мнозина ще се опитат да манипулират страховете на хората, да преиначават факти и събития.

След 12.22 ч. ще се пишат желанията по новолуние.

Обърнете внимание, че след 18.38 ч. до края на деня Луната е без курс. Преустановете всички важни разговори и срещи. По-добре отложете за утре.

Повече за новолуние в Риби прочетете ТУК

Който все още не е запознат с тази практика, упътвания може да прочете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.38 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв