13 МАРТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Интензивен и продуктивен ден ни очаква с Луна в Скорпион. Ще разберете важни тайни и истини, ще получите ценни съвети, трябва само да се организирате и да ги потърсите, проявете инициатива.

Днес много неща ще могат да се свършат, които са били изоставяни и са ви тежали.

Целият петък е динамичен и ползотворен, използвайте го максимално, за да поправите загубите по периода на ретро Меркурий, която все нещо е отлагано и оставало недовършено.

Както се казва в древните текстове, когато Луната е в Скорпион, очаквайте „кръв да се лее“. С тези думи  се подчертава, колко е решителна и безкомпромисна скорпионската енергия. В тези дни всичко трябва да се върши всеотдайно и докрай.

Но, понякога в дните на Скорпион се случва и  да се нараним  при невинни обстоятелства в бита.

Вечерта след 18 ч. ставаме много чувствителни и възприемчиви. Добро време за работа над себе си, отделете време за това, което ви зарежда и което обичате.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел