13 МАЙ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Трябва да си припомним, за ретроградния Меркурий, защото неговото проявление до лунното затъмнение в 26° на Скорпион на 16 май, ще бъде доста силно и отявлено. Докато той е ретрограден много от нашите възприятия са силно неадекватни. Затова не е хубаво да се взимат решения до 3 юни.

Днес Луната е във Везни, това е знак, който винаги ни провокира да се концентрираме в партньорските отношения. Ще се появяват се провокации и проверки от рано сутринта до обяд, може да се почувствате пренебрегнати, неразбрани или провокирани.

Не пропускайте събитията, информацията или мислите, които ви спохождат от 9 до 12 ч. Това ще са много важни тенденции през следващите две седмици, с които трябва да се справите.

След 12 ч. настроението е по-стабилизирано и устойчиво. Постарайте се максимално неща да си свършите днес, защото от утре на обяд до понеделник включително (до 15 ч.), Луната ще е в Скорпион, а това винаги е доста напрегнато и изпитателно време, особено с предстоящото пълнолуние и лунно затъмнение в понеделник на 16 май.

ВНИМАНИЕ! Ретрограден Меркурий от 10 май до 3 юни.

Повече инструкции какво да правим в този период може да прочетете ТУК

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.