13 МАЙ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Близнаци. Очаква ни продуктивен и динамичен ден, наситен със срещи, разговори и дори кратки пътувания.

Днес може да проведете важни срещи и разговори, които ще бъдат успешни и договореното ще е трайно. Добър ден за оформяне на документи, сделки и подписване на договори.

Меркурий и Сатурн са все още в хармоничен аспект, мислите са конкретни, речта стегната и ясна. Днес и утре до 14 ч. е чудесно време за подготовка, обучение и вземане на изпити.

Още един хубав аспект имаме днес – той е между Слънцето и Нептун. Отлично време за всички, които се занимават с творчески и лечителски професии, интуицията и творческата мисъл ще са във възход. Много верни прозрения може да имате до края на тази седмица, общуването ще е добронамерено, ще се проявява състрадание и съпричастие. На моменти може да се изпадне в сантиментални настроения, важното е да вземете от спомените и преживяното само позитивната нотка. Избягвайте съжалението и най-вече самосъжалението, защото ще изгубите ценна енергия.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв