13 МАЙ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е във Водолей и рано сутринта е в напрегнат аспект с Уран.

До 11 ч. може да се усеща суетливост, липса на концентрация и лесна раздразнимост. Особено на битова и семейна тема. Трябва деликатно да се избягват дразнещите теми.

От днес планетата на взаимоотношенията, любовта, творчеството и хармонията – Венера, ще бъде ретроградна до 25 юни. Всички видове връзки и партньорства, както от личен, така и от бизнес характер ще претърпят сериозна проверка преосмисляне. Възможно е да се възстановят, макар и за кратко прекъснати вече отношения, особено ако все още трябва да се извърви съвместен, кармичен път.

Венера ще се движи по знака Близнаци докато е ретроградна – в този период много ще се анализират чувствата и отношенията, дори и от тези, които принципно не обичат да го правят.

В този период не се препоръчва да се започват нови партньорства, защото няма да са трайни и ще носят проблеми и безпокойства.

Марс преминава в Риби до 28 юни. Това е слаба позиция за Марс. Тук той е подвластен на емоциите, по-малко решителен и много колеблив.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел