13 ЮНИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Започваме активно новата седмица. Утре в 14.53 ч. настъпва пълнолуние в 24 ° Стрелец.

Денят ще е много интензивен и продуктивен, винаги преди пълнолуние се задвижват всички процеси, стават ясни, достъпни и видими. Днес може да привлечете   контакти, нови хора в обкръжението си. Най-неочаквано може да получите  предложения и благоприятни възможности.

Днес и утре може да се активират такива събития, които да се окажат важни и дори съдбоносни за бъдещето. Не трябва да стоите безучастни, задвижете се в посоката, която е важна за вас.

Започнати вече проекти ще започнат да дават своите първи плодове. Възможни са и интересни трансформации. Любимите неща, с които до момента сте се занимавали като хоби, може да станат професия и бъдещ източник на доходи.

Вечерта в 18.28 ч. Меркурий навлиза в Близнаци до 5 юли. Това ще бъде чудесно време за обучение, пътуване, установяване на нови контакти, преговори и сделки. Общуването ще бъде много по-леко, мисълта – бърза, достъпът до информация – много по-активен.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.