13 ЮНИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната е все още в зодия Рак и до 14 ч. е отлично време да обърнете внимание на децата, семейството, дома. Всичко, което искате да свършите или да кажете е добре да го направите до 14.17 ч., защото до тогава е ефективната част на деня. Срещи, разходки и пътувания направете в този интервал, за да получите радост и удовлетворение.

Хубавият точен аспект за деня е между Уран и Венера, който малко ще ни възрадва и подкрепи. Това са неочаквани, приятни и вдъхновяващи изненади, подкрепа, помощ, подаръци от приятели и близки. Може да се прояви и като прилив на енергия и творчески идеи. Много е важно да се стремите да уловите дори малките хубави зрънца на хоризонта, които ви създават радост и вътрешен комфорт. Не е непременно това да се случи чрез някой друг, не е задължително да е привнесено отвън. Търсете радостта и точката на комфорт вътре в себе си, позволете си днес да се занимавате макар и малко с това, което ви носи щастие, хармония и удовлетворение.

Не разчитайте на срещите и разговорите проведени по време на Луната без курс от 14.17 ч. – 21.23 ч., защото ще няма да се реализират според очакванията ви. Това важи особено за първи приятелски контакти, срещи и връзки. Въздържайте се от активизиране на нови отношения до 23 юни, докато все още е ретрограден Меркурий, защото възникналите връзки в такъв период не са трайни и бързо се разпадат.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 14.17 ч. – 21.23 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 30 май до 23 юни 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК .


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел