13 ЮЛИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

ДНЕС Е ДЕН С БЛАГОПРИЯТНА ФИНАНСОВА АКТИВНОСТ!

Днес е денят на пълнолунието в Козирог! То настъпва вечерта в 21.39 ч. Очаква ни динамичен и напрегнат ден, както винаги на пълнолуние. Ако се прояви непримиримост и липса на търпение и такт, може да се стигне до сериозни противоречия и конфликти.

Луната е в съвпад с Плутон, което означава, че това пълнолуние може да има много силно трансформационно влияние. Промените може да са на различно ниво, емоционално, физическо или ментално. Добрата новина е, че Плутон, това е планета, която както носи разрушения и дълбоки промени, така предоставя възможността, човек след това да се прероди и да продължи напред в своята най-добра версия.

Добрата новина е, че днес Венера – символ на красота, хармония, сила за живот и вътрешна самодостатъчност и Сатурн са в хармоничен аспект от сутринта и това все пак ще даде шанс на взаимоотношенията и връзките. Тайната формула за деня е, че любовта и дипломацията, могат да разтопят хладния и строг Сатурн, управител на закона, времето и кармата, и от това да произлезе добър и продължителен съюз.. Този аспект ще се отрази много добре на всички препоръчвани практики по финансова стабилност. И това се подсилва от методите на   западната и източната астрология.  Не забравяйте това днес и утре.

Темата на пълнолунието е изцяло за кариера, развитие, утвърждаване и изкачване по стълбата на успеха в сферата, в която сте се реализирали към момента. За мнозина ще бъде изпитание да се балансира служебния живот и кариерата със семейните задължения.

Ако все още не сте наясно в каква посока да поемете, то точно сега може да се получи това преориентиране. Проявете инициатива да потърсите нови възможности и информация, съвет или консултация със специалист. Заинтересувайте се какво е вашето призвание, вродени възможности, направете всичко възможно да повишите квалификацията си, защото ако стоите на едно място по образованост и способности трудно ще може да преминете на по-различна жизнена линия.

Днес е време да се проведе ЛУННАТА ДИЕТА ПО ПЪЛНОЛУНИЕ. Много е полезна за здравето и ефикасна за фигурата, непременно се възползвайте!!

За утре си назначавайте важните неща едва след 11.14 ч., защото до тогава времето не е ефективно.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.