13 ЮЛИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Бъдете внимателни от сутринта до 11.32 ч., защото Луната е без курс и разсеяността ще е голяма. Не започвайте нищо важно до този час, защото няма да даде положителен резултат.

Продуктивната част на деня започва след 11.32 ч., когато Луната вече навлезе в Дева.

За днес спокойно може да си запланувате важни срещи, преговори, разговори, оформяне на документи, както и прецизната и обемна работа, която изисква мобилизиране на силите и волята. Днес и утре, в дните на Девата ще може отлично да се справите. Особено ако се изисква и интуитивен и творчески подход, в помощ се ви бъде и хармоничния аспект между Слънцето и Нептун, който в момента се сформира на небето и ще бъде точен в четвъртък на 15 юли.

В 16.34 ч. Марс и Венера се срещат в 20 на знака Лъв. Веднъж на две години те се срещат на небето в съвпад и това дава начало на нов цикъл между планетите. Това не е продължителен цикъл, но винаги дава отражение в личните ни отношения. Нещо ново се заражда, взаимоотношенията ни навлизат в нов период от своето развитие или се зараждат нови приятелски, емоционални или сексуални връзки. Затова обърнете внимание на своя досегашен статус, наблюдавайте какви събития ще ви се случат в следващите дни и ще разберете посоката на развитие в личните и приятелски отношения, които този цикъл на Венера и Марс ще ви донесат.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.00 ч. – 11.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел