13 ЯНУАРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


ДЕНЯТ НАКРАТКО – Денят се бъде доста напрегнат и активен, но и същевременно продуктивен.

В обедните часове от 11 до 13 ч. съблюдавайте мярка във всичко, не поемайте нови отговорности

Направите си прецизен план, с най-необходимите задачи и ангажименти, които искате да свършите преди ретроградността на Меркурий. От утре той вече тръгва в ретроградна посока. В такива дни сякаш цялата работа, която все сме отлагали изведнъж ни се струпва, именно поради намаляването на скоростта на планетата и нейната стационарност.

Единствено само не се изкушавайте да започвате нови неща, дори и не ги планирайте, защото след това ще се откажете от своите намерения.

Пазете се от празни обещания и подвеждащи предложения. Не се доверявайте, проследявайте си лично всички теми свързани с работата, с финанси и дори лични отношения. Защото в тези дни може да се активират доста недобронамерени ситуации.

ПРЕЗ КОЙ ЗНАК ПРЕМИНАВА ЛУНАТА СЕГА? – Близнаци – нараства желанието за комуникация, обмяна на информация, появяват се неочаквани кратки пътувания.

БИЗНЕС, ПРЕГОВОРИ, СЛУЖЕБНИ РАЗГОВОРИ – Не е подходящо!

ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИ, ОФОРМЯНЕ НА ДОКУМЕНТИ, ОБЩУВАНЕ С ИНСТИТУЦИИ – Не е подходящо!

СРЕЩИ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ, КУЛТУРНИ МЕРОПРИЯТИЯ – Подходящо време културни развлечения, кино, театър, концерт, изложби. Така правилно ще се отработи напрегнатото влияние на аспектите.

НАПРЕЖЕНИЯ, КОНФЛИКТИ И АВАРИЙНОСТ – Не е подходящо!

ЛУНА БЕЗ КУРС00.00 ч. – 05.09 ч. !!!

ЕКАДАШИ:

Напомняне: На 13 януари 2022 г. е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) 14 януари. Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 14 януари, повече за Екадаши ТУК

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 14 януари и ще излезете от поста на 14 януари 2022 г. след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.

РЕТРОГРАДНИ ПЛАНЕТИ – ВЕНЕРА Е РЕТРОГРАДНА от 19 декември 2021 г. до 29 януари 2022 г.

Очакваме ретрограден Меркурий от 14 януари до 4 февруари 2022 г.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел