13 ЯНУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта в 7.01 ч. настъпва новолуние в 24° Козирог.

Денят е наситен, напрегнат и Луната ще бъде без курс от 9.23 ч- до 18.45 ч. Затова трябва да бъдете много осъзнати и внимателни цял ден.

В картата на новолунието има изобилие от напрегнати аспекти, разбира се. Сатурн, Юпитер и Меркурий са в конфликт с Марс и Уран.

Слънцето е в съвпад с Плутон, този аспект ще е точен утре. Това е пореден шанс за трансформация и пълна промяна. Това е огромна енергия, от която можем да се възползваме в позитивен план.

Както всяко новолуние ни се дава възможност да започнем нов етап. Преди това трябва да решим назрелите вече проблеми. Следващите дни чак до 21 януари ще ни предоставят тази възможност. Единствено трябва да намерим вече по-различен подход, защото досегашните методи ще се окаже, че не са достатъчни.

Добра новина, Венера е в хармонични аспекти и тя ще даде възможност за благоприятен изход в крайна сметка от всяка затруднена ситуация.

В 12.57 ч. Марс и Сатурн са в напрегнат аспект. Бъдете внимателни, на първо място това е травматичен аспект, бъдете много предпазливи, без никакви екстремни спортове и високи скорости, сега не е време за демонстрация на силите. Това е аспект носещ и конкуренция, може да настъпят усложнения в работните и лични отношения.

Обърнете внимание, че почти цял ден Луната е без курс, затова много трябва да се внимава както във взаимоотношенията, така и при шофиране и работа с машини и инструменти, пазете си здравето и не предприемайте резки действия, не навлизайте в конфликти.

Повече за новолуние в Козирог прочетете ТУК.

Днес и утре ще се пишат желания по новолуние. Изпреварвам въпросите ви, да може да се пишат желания на Луна без курс, тя не пречи на духовните практики. Повече за практиката писане на желания по новолуние прочетете ТУК.

Обърнете внимание, че и утре и в петък Луната също ще бъде без курс, това са дни на пълна неефективност, внимавайте каква програма си начертавате за тогава.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 09.23 ч. – 18.45 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел