13 ФЕВРУАРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава обновителният период след новолунието във Водолей. Все още в този знак има струпване на много планети – общо са пет: Слънце, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн. Всички те дават силен импулс за промяна и развитие. За започване на нов период на обновление. Водолей е знак, който се свързва с революциите, мнозина ще подходят именно по този начин за промяна – първо се разрушава старото, после се създава всичко наново. Това особено силно ще важи за представителите на кардиналните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Както и тези, които имат асцендент в тези знаци или струпване на много планети в тях.
Днес е подходящ ден да обмислите своите планове и намерения в тази насока.

Днес ретроградният Меркурий достига Венера в 15-тия градус на Водолей. Очаква ни много активно общуване, всички комуникации ще се активират, може дори да се инициират и неочаквани кратки пътувания.

Вечерта след 20 ч. да се внимава с преценките, с алкохола, лекарствата и всички упойващи и психотропни вещества, защото ще действат по-силно и може много да навредят на здравето.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!

От 30 януари до 21 февруари 2021 г. Меркурий е ретрограден.

В този период НЕ се препоръчват сключване на договори, започване на нова работа, стартиране на нови начинания, големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв