13 ФЕВРУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната все още е във Везни и акцентът върху взаимоотношенията остава да бъде актуален.

По- голямата част от деня ще бъде предизвикателна и напрегната, защото ще се наложи да се защитава гледната точка и личното пространство.

Важно ще бъде без да влизате в конфликти и открито предизвикателство, да посочите вашият периметър, който не трябва да бъде нарушаван. Ако не заявите това, което не може да приемете, рискувате в бъдеще още повече да се усложнят нещата.

Ако ви се налага днес да водите преговори, непременно заявете и своите интереси и гледна точка, не премълчавайте и не чакайте другите да се сетят, че са нарушили вашите интереси.

Добрата новина е, че след 14 ч. се включва най-хубавият аспект между Слънцето и Луната и бързо настроението и увереността ще се възвърнат. До края на деня ще може да се възстанови хармонията и добрия тон.

Вечерта след 19 ч. ще има рязко спадане на енергията, не допускайте негативни мисли, не ходете на нехармонични и непознати места, избягвайте негативните хора.

ВАЖНО! НАБЛИЖАВА РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! От 17 февруари  до 10 март 2020 г.

Повече за ретрограден Меркурий можете да прочетете ТУК  и ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв