13 ФЕВРУАРИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Започваме деня с Луна без курс, до 11.30 ч. трябва много да сте внимателни и осъзнати, особено на пътя, както и при работа с машини, инструменти, огнестрелно оръжие и електричество. При Луна без курс хората са доста разсеяни, вършат дейностите автоматично, особено опасно е, когато има и напрегнати аспекти като днес. Затова не се гневим, не бързаме, всичко проверяваме и спазваме правила, ограничения и предписания.

Не влизайте в конфликти, не се дръжте предизвикателно, защото много бързо може да възникне голям конфликт, който да доведе до големи усложнения и загуби.

Това предупреждение остава до края на деня, защото днес в 8.19 ч. Марс и Уран са в точен съвпад, а това е напрегнат, конфликтен аспект. Взаимодействието на тези планети освобождава огромно количество енергия, която трудно се контролира.

Отложете тежката работа за утре, днес си щадете силите и нервите, бъдете внимателни на пътя, както и при спортуване. Има опасност от травми. Днес обявете ден без екстремности. От утре напрежението започва постепенно да спада.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 00.26 ч. – 11.32 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!