13 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта Луната навлиза в Стрелец, подготвяме се за настъпването на новолунието и слънчевото затъмнение.

Избягвайте да влизате в спорове, дебати и важни обсъждания. Меркурий и Нептун са в конфликтен аспект и има голяма опасност от грешки и неверни преценки.

В това число, в никакъв случай не приемайте на доверие постъпилата информация и предложения днес, защото може да се окажат двойнствени, недобронамерени, лъжливи.

Не е добър ден за пазар, както днес така и утре, не купувайте нищо, колкото и спешно да ви изглежда на пръв поглед.

Много важен ден е тази неделя, непременно проведете почистване на дома и всички други пространства, които постоянно обитавате. Освободете се от стари и счупени вещи, раздайте дрехите, които не сте носили повече от 2 години. Обходете жилището със запалена свещ по часовниковата стрелка, за да прогоните застоялите енергии.

В тази неделя, мнозина ще забележат, че се приключват предишни, продължителни периоди от по 9 или дори 18 години. Ще видите как постепенно взаимоотношения, бизнес-интереси, както и други житейски теми, които са били актуални до момента, започват постепенно да се приключват, да отмират, да не са толкова значими.

Винаги преди затъмнение се приключват едни теми и се започват нови, наблюдавайте какво точно се случва и осъзнато участвайте в тези процеси.

Препоръчвам утре да проведете и лунна диета, за да прочистите тялото си от токсини и да се справите по-добре с енергиите по затъмнението. Повече за лунната диета прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 03.58 ч. – 04.40 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!