13 ДЕКЕМВРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От сутринта Луната навлиза в Стрелец, подготвяме се за настъпването на новолунието и слънчевото затъмнение.

Избягвайте да влизате в спорове, дебати и важни обсъждания. Меркурий и Нептун са в конфликтен аспект и има голяма опасност от грешки и неверни преценки.

В това число, в никакъв случай не приемайте на доверие постъпилата информация и предложения днес, защото може да се окажат двойнствени, недобронамерени, лъжливи.

Не е добър ден за пазар, както днес така и утре, не купувайте нищо, колкото и спешно да ви изглежда на пръв поглед.

Много важен ден е тази неделя, непременно проведете почистване на дома и всички други пространства, които постоянно обитавате. Освободете се от стари и счупени вещи, раздайте дрехите, които не сте носили повече от 2 години. Обходете жилището със запалена свещ по часовниковата стрелка, за да прогоните застоялите енергии.

В тази неделя, мнозина ще забележат, че се приключват предишни, продължителни периоди от по 9 или дори 18 години. Ще видите как постепенно взаимоотношения, бизнес-интереси, както и други житейски теми, които са били актуални до момента, започват постепенно да се приключват, да отмират, да не са толкова значими.

Винаги преди затъмнение се приключват едни теми и се започват нови, наблюдавайте какво точно се случва и осъзнато участвайте в тези процеси.

Препоръчвам утре да проведете и лунна диета, за да прочистите тялото си от токсини и да се справите по-добре с енергиите по затъмнението. Повече за лунната диета прочетете ТУК

ЛУНА БЕЗ КУРС: 03.58 ч. – 04.40 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв