13 АВГУСТ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Все още се намираме под въздействието на пълнолунието, напрежението трудно ще ни отпусне.

Напрежението ще се създава най-вече от приближаващата опозиция на Слънцето и Сатурн, която ще е точна вечерта в неделя. Това е ограничаващ аспект, който ще се опита на първо място да ни снижи настроението и имунната защита. Затова се пазете, повече си почивайте и се грижете за здравето си.

Сатурн ще се опита да ни постави в рамки, да има изисквания и редица ограничения. Затова се пригответе да преодолявате пречки или временно да отстъпите.

Привечер след 19 ч. може да настъпи суетене и неудовлетвореност от срещи и разговори. Внимателно се придвижвайте, особено ако шофирате.

На 13-ти август не се препоръчва да се харчат по-големи суми пари. Това са дни без богатство. Спазвайте тези препоръки, но без излишен фанатизъм и притеснение. Всеки сам за себе си определя каква е неговата лична сума за „много пари“. Ако си напазарувате и сипете бензин, не е беда! Принципно се има предвид, да не се дават суми, които превишават няколко пъти вашия месечен доход. Не е добре да се подписват договори или да се започва нова работа.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.