13 АВГУСТ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Близнаци. Активизират се контакти, пътувания, обмяна на информация, срещи, преговори и обучения.

В 10 ч. сутринта Марс и Плутон са в напрегнат аспект, който ще засили агресията, недоволството, насилието, ще има злоупотреба с власт, прекомерна проява на контрол. Конкуренцията ще е засилена, като същевременно ще бъде и голям стимул за напредване и бъдещи успехи.

Във всеки напрегнат аспект има и своите позитивни съставляващи. Важното е да се фокусираме в новите възможности, които може да се разкрият при подобни обстоятелства.

При подобни аспекти се активизират военни и терористични действия, взривове и различни стихийни бедствия. Стойте далеч от подобни конфликтни точки.

Прекалената самоувереност и ексцентричност само задълбочат процесите. При подобни обстоятелства трябва да се действа предпазливо, защото Марс и Плутон носят много разрушителна енергия, когато са в напрегнат аспект и не всеки може да я контролира и да се справи с нея.

Но, поне имаме възможност да потушим тези вътрешни и външни напрежения, като се използва тази енергия за справяне със задачи, за които дълго време не е достигала сила и мотивация.

Препоръчва се и спорт и добро физическо натоварване. Само да се внимава с уредите в спортните зали, да се тренира премислено, защото има опасност от травми.

Всичко до края на седмицата трябва да е умерено и тогава няма да има големи загуби на материален и ментален план.

За утре правете планове само до 14.30 ч., защото след това Луната ще бъде без курс и времето няма да е ефективно.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв