13 АВГУСТ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Очаква ни специфичен ден на Луна без курс. За сериозни, нови и важни дейности – не подхожда. Не си губете времето да упорствате, особено с трудни казуси и задачи, защото после ще се убедите, че нищо не сте постигнали.

До 18.37 ч. бъдете крайно внимателни, защото разсеяността ще е голяма. Възможно е да се чувствате без сили, да нямате желание почти за нищо. Това е нормално състояние, гледайте повече да си почивате, дано това ви е възможно.

За да си спестите усещането за неудовлетворение, което много често ни спохожда на Луна без курс, много внимателно си подбирайте обкръжението си.

Спестете си общуването с негативни и вечно недоволни персонажи.

Денят отлично подхожда в спокойствие и уединение да се занимавате с неща, които са ви приятни. Както и за рутинни дейности, разбира се. Вършете днес само онова, което не може да се отложи за друг ден.

Едва след 18.37 ч. , когато Луната премине във Водолей, очаквайте обаждания, предложения, приятни новости.

Добрата новина е, че утре сутринта очакваме съвпад на Венера и Слънце в 22 градус на зодия Лъв. Затова мнозина увлечени в романтични преживявания и творчески подем,  дори няма да усетят   дискомфорт от Луната без курс.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  01.12 ч. – 18.37 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!