13 АПРИЛ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Интересен ден ни очаква, ще има някакви събития, послания или знаци, които ще са свързани с влиянието на планетите Юпитер с Нептун от вчера. Те може да са от  лично естество, както и от  обществено-политическо и социално ниво. Винаги обръщайте внимание, когато е  имало такъв интересен аспект на небето, защото винаги това е съпроводено с важни събития и постъпване на важна информация.

Луната вече е в Дева, настроени сме на работна програма, ще сме много по-изпълнителни и прилежни.

Слънцето и Сатурн са в хармоничен точен аспект, който още повече засилва волята и старанието. Денят ще е много продуктивен, с лекота и дори вдъхновение ще се справяте със задълженията.

Следете за знаци  сутринта от 7  до 11 ч ,   прозрения и идеи лесно ще ни спохождат. Те ще са свързани с бъдещето развитие и поставянето на нови цели.

Рано сутринта  настроението ще бъде променливо, но след 10 ч. отпадат съмнения и неувереност и денят ще дава много положителни резултати.

Единствено днес трябва да се въздържате от големи харчове, не е подходящо време за големи финансови операции, старайте се днес да не давате големи суми пари.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.