13 АПРИЛ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


И днес продължава темата на напрегнатия аспект между Венера и Плутон, не си разконцентрирайте вниманието. Сега са важни моменти, когато трябва да се внимава, с кого се обвързвате, особено в бизнеса.

Луната вече е в Телец и днес аспектите са напрегнати.

По-хармоничното и спокойно време е от сутринта до 14 ч., до тогава е добре да сте приключили с по-важните делови дейности.

Може да се почувствате доста сприхави и раздразнителни след 15 ч.

Вечерта след 19 ч. до края на деня може да се почувствате силно затормозени и без енергия. Непременно обърнете внимание на здравето си, не се претоварвайте.

Ако нещо не се получава, изчакайте, не упорствайте. Трудно ще се комуникира с началници, властни и авторитетни личности, както и с възрастни хора.

Отпуснете се, утрото ще е по-мъдро от вечерта. Утре ни очаква много по-жизнен и успешен ден, затова е добре да си направите амбициозни планове.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв