13 АПРИЛ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Козирог и ни мобилизира да помислим за своята професионална реализация. За мнозина това е доста актуален въпрос сега, който днес и утре може да бъде обсъден или дори разрешен.

Слънцето и Плутон започват да сключват напрегнат аспект, който ще е точен утре. Това е аспект на трансформацията, той ще ни провокира да погледнем проблемите съвсем откровено и да започнем да търсим нови възможности.

Новите предложения може да не отговарят на очакванията, да са под възможностите ви, но сега е преходен, специфичен момент, когато някои неща трябва да се приемат в името на по-доброто бъдеще

От рано сутринта до обяд може да се получат добри знаци от съдбата, не пренебрегвайте информацията и предложенията, който могат да постъпят тогава.

След 13 ч. с по-голяма лекота ще се обсъждат належащите въпроси и много по-бързо ще се вземат решения.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел