13 АПРИЛ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛКликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


До 10.50 ч. Можете спокойно да си почивате, не се натоварвайте с нищо, защото Луната е без курс и трудно ще се концентрирате.

Денят ще е много силен и знаков, не толкова хармоничен, защото ще носи известни трудности и вътрешни катарзиси, колкото даващ възможност за пренастройка. Събитията сами ще покажат кой е верният път за действие и развитие.

Днес в 11.04 ч. Слънцето е в напрегнат аспект с Плутон. Този аспект дава възможност човек да се изправи пред трудностите, да поеме отговорност и да вземе решение за действие. Непременно да направи някакви промени в живота си – това е ключовото послание!

Когато се включи Плутон, винаги трябва да се действа решително. Да се оставят старите модели на поведение и сантименти. Символично или буквално, вземете със себе си само онова, което е здраво и надеждно, с останалото трябва да се разделите. В никакъв случай не се страхувайте от новото и не оставяйте на старите, добре познати позиции, в които обаче вече няма никаква сила, енергия и перспектива.

Утре ни очаква много по-оптимистичен ден, който ще затвърди в положителна посока взетите днес решения и направения избор.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 02.33 ч. – 10.50 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!