12 ЮНИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Рано сутринта настроението ще е променливо и неустойчиво.

Повечето хора ще са обидчиви и докачливи дори за дребни неща. До 11 ч. трябва да се преодоляват и пропускат тези състояния, защото в тези дни е силно влиянието на планетата Нептун и всички са много чувствителни и раними. Допуснатите грешки в общуването дълго ще се помнят.

Вчера Слънцето и Нептун бяха в точен напрегнат аспект, утре Марс и Нептун ще са в съвпад, а днес и утре Луната ще е в Риби, знак, който се управлява също от Нептун.

Обърнете внимание на отношенията в дома и семейството, погледнете събитията и от гледната точка на тези, от които имате обиди и разочарования.

 В тези дни трудно ще се наспивате, колкото и време да отделяте за почивка и сън, постоянно ще се чувствате уморени и сънливи. Това е също ефект от силното влияние на Нептун.

Вниманието може да е силно разконцентрирано и преценките ще са   замъглени и нееднозначни.

Дълбоко потънали спомени, отново ще се изплуват на повърхността, за да бъдат отново съпреживени. Внимавайте, защото това може да се окаже продължителен  процес, който да ви потопи в такива сфери, в които вече не искате да се връщате. Не се увличайте прекалено в анализите със задна дата.

ВНИМАНИЕ! РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ОТ 13 МАЙ ДО 25 ЮНИ. ПРОЧЕТЕТЕ ТУК КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел