12 ЮНИ 2019 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продължава хубавият процес на доизясняване отношенията както на служебно, така и на лично ниво.

Мобилизирайте се до обяд, до 13.30 ч. и свършете всички спешни, трудни и неприятни за вас дейности. Повече никакво отлагане – сега трябва да се направи. Няма значение в какво сфера, дали в работата, в обучението или у дома. Ще има вътрешни съпротиви, но след 14 ч. ще видите вече първите резултати.

По-хармоничната част от деня е от 13.30 – 18 ч. Постарайте се днес да си свършите повечето работа, защото на 13 юни ще бъде по-напрегнато и нервно.

След 18.16 ч – отново Луна без курс. Не при всички това ще протича достатъчно гладко и без компромиси и стресови ситуации. Важното е да се приемат дадени обстоятелства и да се помни, че на всяка цена „бягството“, т.е. избягването на проблема и напускането на съдружието, колектива и връзката ще ви дадат облекчение. Всъщност никога не се случва така, защото тези уроци, които е трябвало да научите, ще се преместят напред в бъдещето и отново ще ви чакат.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 18.16 ч. – 24.00 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

Напомняне: На 13 юни е Екадаши. Постът започва от сутринта, след 06.00 часа и продължава до 6 часа (сутринта) на 14 юни . Излизане от поста, т.е. първото захранване е след 6 часа сутринта на 14 юни, повече за Екадаши ТУК .

Ако по някаква причина не можете да спазите Екадаши на посочената дата, то може да проведете поста и на следващия ден Двадаши. Тогава ще започнете след 6 часа сутринта на 14 юни и ще излезете от поста на 15 юни след 6 ч. сутринта.

Възможно е датите за Екадаши понякога да се различават според различни източници. Не се вълнувайте, не става въпрос за грешка, а за различни източни традиции. Верни и достатъчно енергийни ще бъдат всички посочени дати, защото имат своята духовна обосновка. Изберете сами, коя дата да спазвате, винаги ще имате полза.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв