12 ЮЛИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


От 11.22 ч. Меркурий вече тръгва в директна посока. Днес той все още ще дава забавяне и ще се проявява със своята специфичност, защото все още е стационарно/директен и не е възстановил своята скорост, затова не избързвайте да започвате още днес нови дейности, защото ще се развиват много бавно и затормозено в бъдеще.

В 21.54 ч. Слънцето и Нептун са в точен хармоничен аспект, който ще е активен до 17 юли.

Този аспект винаги оказва голямо въздействие върху емоционалния и творчески живот.

Той ще ни помогне да се поставим на мястото на другия човек насреща и да видим и неговата гледна точка. Така много по-добре ще се постигне споразумение и хармонизиране на отношенията.

Чувствителността се засилва и в любовните отношения може да настъпят усложнения от прекалени очаквания и обидчивост. Предпазвайте се от тези грешки.

Ако в тези дни се постараете да сте гъвкави, да долавяте по-фините сигнали, които ви изпращат дадените събития и ако се научите символично да плувате в потока от емоции, може дори да имате много добри постижения в отношенията.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума пари по избор от бутоните по-долу или по сметка в РАЙФАЙЗЕН БАНК, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


5 лв10 лв20 лв50 лв100 лв