12 ЯНУАРИ 2020 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Луната вече е в Лъв, постепенно затихва вълната от лунното затъмнение.

Всеки вече ще се е ориентирал, коя точно сфера от живота му подлежи на реконструкция. Това затъмнение, което отмина ще ни накара от нещо да се откажем.

Да приключим с нещо или с някого. Все нещо ще напусне живота ни и нека това да бъде старото и непригодното.

 За всеки това ще е различна тема, в зависимост от индивидуалната му рождена карта.

Денят отново няма да е спокоен, защото днес в 18.23 ч. е точният аспект на Сатурн с Плутон, който се явява главен трансформационен инструмент за годината.

Той ще задвижи фундаментални процеси както на лично, така и на обществено-политическо ниво. Промените ще са дълбоки и глобални. Време да си отиват отживелите структури, зараждат се нови процеси, които ще са по-жизнени и устойчиви. На обществено-политическо ниво събитията ще бъдат много видими и знакови. Сега се създават нови тенденции, които ще са актуални дълги години напред.

Настава нова ера в обществено-политическите тенденции. Ще започнат да се създават нови икономически и политически условия.  В бизнеса ще се проявява като въвеждане на нови правила и строги проверки.

Едно от проявленията на този аспект е и активизирането на сеизмичната дейност, което вече се прояви на някои места. Както и масови катастрофи и нещастни случаи.

Сатурн и Плутон се срещат горе на небето веднъж на 35-38 години. Последната им среща е била на 08.11.1982 г. във Везни.

Не се учудвайте защо всички са толкова мрачни и черногледи. На небето са се струпали точно пет планети в Козирог – Слънце, Меркурий, Юпитер, Сатурн и Плутон, които дават този резонанс. Те ще засилват и чувството на хлад, строгост и отчужденост. Пазете си отношенията от прекалено „преохлаждане“.

Разбира се при всеки аспект има и добра новина, а тя е, че светът своеобразен нов цикъл от своето развитие. Стилът на живота ни ще започне да се променя.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел