12 СЕПТЕМВРИ 2022 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ

Започваме новата седмица заредени с енергия и ентусиазъм, който се излъчва от огнения и борбен Овен, където в момента се намира Луната. Аспектите за деня са хармонични, денят е продуктивен.

Само помним, че не трябва да започваме нови бизнес проекти и нови начинания до 2 октомври. Но, за всичко останало за нашата ежедневна, рутинна работа, както и за обучение денят е чудесен.

Добрата новина е, че вече по-реално ще се виждат истинските очертания на събитията, които се случиха в края на изминалата седмица. Ако е имало обиди и разочарования ще бъдат преодолени и постепенно забравени.

От сряда отново започва силно влияние на Нептун, защото  в събота  ще е  в напрегнат аспект със Слънцето и отново ще се активират нереалистични очаквания и преценки, дълбоки психологически преживявания,  особено в личен, емоционален план.

За утре правете деловите си срещи и по-сериозни планове след 14.40 ч., защото преди това Луната е без курс и времето не подходящо.

Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!

ПИСМЕНИ ХОРОСКОПИ НЕ СЕ ИЗГОТВЯТ.

Консултации вече провеждам предимно онлайн по Скайп, Вайбър или телефон, дори да сте от София.

Консултации чрез лична среща провеждам много рядко, само в особени, специфични случаи.


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Кей Би Си Банк България ЕАД, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел


Копирането е заключено.