12 СЕПТЕМВРИ 2021 г. – ДНЕВНА АСТРОПРОГНОЗА ОТ МИШЕЛ


ПОДКРЕПИ САЙТА


Кликнете тук, ако искате да четете статията на бял фон с черни букви


Продуктивната част на деня започва едва след 11.36 ч., когато Луната навлезе от Скорпион в Стрелец.

До тогава е отлично време да приключите с нещо, от което искате непременно да се отървете и то повече да не се завръща в живота ви. Или просто да си отдъхнете насаме, без излишни натоварвания и напрежения.

След 12 ч. веднага ще се усети положителната промяна в енергетиката и настроението. Негативизмът и угрижеността ще отстъпят, проблемите вече няма да изглеждат чак толкова непреодолими.

До края на деня е полезно време за обучение, самообразование, за активизиране на контактите в чужбина. Обмислете бъдещи пътувания и участия в лекции и семинари.

Вечерта е полезно да наблюдавате събитията от 19 до 21 ч., защото ще трябва да се вземат важни решения, които ще имат съдбоносен характер. Наблюдавайте каква информация получавате в този период и не я пропускайте небрежно.

Постепенно Меркурий се подготвя за своя ретрограден период, който ще настъпи от 27 септември до 18 октомври. Някои дори вече започват да усещат типичните проявления на тази планета по време на ретроградност – като забавяне, отлагане, проблеми по оформяне на документи. На практика 18-20 дни преди да стане Меркурий ретрограден започват вече да се проявяват неговите ретроградни „симптоми“. Това не трябва да е повод за притеснение, защото няма нищо чак толкова фатално. Споменавам само за тази специфика, защото вече започна да става много популярна темата за Меркурий. Но, по-важното е да не допускате да започвате нови начинания в периода на самата ретроградност.

ЛУНА БЕЗ КУРС: 8.33 ч. – 11.36 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.


Михайлина Никлева-Мишел

Записване за консултации:

Предпочитан контакт предимно по e-mail!


ПОДКРЕПЕТЕ САЙТА

Винаги съм предоставяла прогнозите безплатно и винаги ще е така. Инвестирам в тях времето си от сърце и за мен е истинско щастие да съм ви полезна.

Ако сте доволни от поднесената информация в сайта и желаете да подкрепите развитието му, може да изразите своята искрена благодарност като дарите сума по избор по сметката на сайта в Райфайзен Банк, на името на „АСТРО-НОВИНИ от Мишел" ЕООД, IBAN BG 20 RZBB 9155 1008 379 799, BIC RZBB BGSF.

Поддържането на сайта изисква много време и усилия.

С вашата подкрепа ще мога да продължа още по-успешно да го развивам, за да бъде полезен и занапред.

Мишел